Xanax
Moderatori: dragos6, Night_du, paagli, 121
29 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Xanax
Buna! Am si o problema, prietenul meu ia xanax imi puteti spune ce fel de medicament este, ce boli trateaza? Multumesc!
Ultima oară modificat de Brianna-Alexandra pe Joi Sep 14, 2006 11:16 pm, modificat 1 dată în total.
- Brianna-Alexandra
- cafe-latte
xanaxul dupa cate stiu eu e un calmant ...
are asa o boala grava incat sa aiba nevoie de xanax?
http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=3384
mai cauta si tu pe google
are asa o boala grava incat sa aiba nevoie de xanax?
http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=3384
mai cauta si tu pe google
- leoaicagina
- frappuccino
[color=indigo93cf8e][u93cf8e]XANA[b93cf8e]X[/b93cf8e] - alprazolam[/u93cf8e]
Face parte din categoria benzodiazepinelor anxiolitice, se foloseste ca medicatie de prima intentie pt. forme usoare - medii de anxietate... Se foloseste si in cazul Sindromului colonului iritabil . Contraindicat la gravide si la suferinzii de glaucom. La cei depresivi se foloseste cu atentie... Total interzis bautul de alcool pe perioada tratamentului
Efecte adverse... variate... spasm muscular, dureri de cap, agitatie, palpitatii, hipotensiune...etc..
De ce il foloseste el? Nu-ti poate raspunde decit el...
[/color93cf8e]
Face parte din categoria benzodiazepinelor anxiolitice, se foloseste ca medicatie de prima intentie pt. forme usoare - medii de anxietate... Se foloseste si in cazul Sindromului colonului iritabil . Contraindicat la gravide si la suferinzii de glaucom. La cei depresivi se foloseste cu atentie... Total interzis bautul de alcool pe perioada tratamentului
Efecte adverse... variate... spasm muscular, dureri de cap, agitatie, palpitatii, hipotensiune...etc..
De ce il foloseste el? Nu-ti poate raspunde decit el...
Este mai cinstit să urăști pe față, decît să-ți ascunzi gîndul sub un chip înșelător. - Marcus Tullius Cicero
-

Night_du - simply the best
[color=indigo0c1c4c]Se poate folosi si ca antialgic, in formele usoare - medii[/color0c1c4c]
Este mai cinstit să urăști pe față, decît să-ți ascunzi gîndul sub un chip înșelător. - Marcus Tullius Cicero
-

[quote2f605e="Brianna-Alexandra"]Stiu ca mai ia si aminofilin, sau ceva de genu'[/quote2f605e]
[color=indigo2f605e]Bronhodilatator... Il ajuta sa respire mai usor..[/color2f605e]
[color=indigo2f605e]Bronhodilatator... Il ajuta sa respire mai usor..[/color2f605e]
-

L-am intrebat ce boala are si mi-a spus ca nu e o boala anume, este o boala pe baza nervoasa
, eu ce sa inteleg...si din cauza asta v-am cerut ajutor.
, eu ce sa inteleg...si din cauza asta v-am cerut ajutor.- Brianna-Alexandra
- cafe-latte
[quote78cf99="Brianna-Alexandra"]L-am intrebat ce boala are si mi-a spus ca nu e o boala anume, este o boala pe baza nervoasa
, eu ce sa inteleg...si din cauza asta v-am cerut ajutor.[/quote78cf99]
Eu zic sa-ntelegi ca-i pacat de tine!
, eu ce sa inteleg...si din cauza asta v-am cerut ajutor.[/quote78cf99]
Eu zic sa-ntelegi ca-i pacat de tine!
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
[quote60595b="dorina17"][quote60595b="Brianna-Alexandra"]L-am intrebat ce boala are si mi-a spus ca nu e o boala anume, este o boala pe baza nervoasa
, eu ce sa inteleg...si din cauza asta v-am cerut ajutor.[/quote60595b]
Eu zic sa-ntelegi ca-i pacat de tine![/quote60595b]
??????????
, eu ce sa inteleg...si din cauza asta v-am cerut ajutor.[/quote60595b]
Eu zic sa-ntelegi ca-i pacat de tine![/quote60595b]
??????????
- Brianna-Alexandra
- cafe-latte
am luat si eu xanax o perioada.
este pentru depresii.se foloseste mai ales pentru depresii post-operatorii.este un medicament foarte puternic.te mentine cu o stare de somnolenta (daca iei 2 pe zi) sau o stare de indiferenta la orice problema,de orice natura(daca iei una pe zi).
uand acest medicament,pur si siplu ,involuntar,atunci cand iti vine o problema in cap sau trebuie sa te confrunti cu o problema in acel moment,refuzi sa te superi,sa te agiti.
este pentru depresii.se foloseste mai ales pentru depresii post-operatorii.este un medicament foarte puternic.te mentine cu o stare de somnolenta (daca iei 2 pe zi) sau o stare de indiferenta la orice problema,de orice natura(daca iei una pe zi).
uand acest medicament,pur si siplu ,involuntar,atunci cand iti vine o problema in cap sau trebuie sa te confrunti cu o problema in acel moment,refuzi sa te superi,sa te agiti.
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
-

Busha - irish coffee
[quote039349="Brianna-Alexandra"]M-a speriat un pic dorina17. Multumesc pentru informatii! O sa incerc sa aflu mai multe de la el...[/quote039349]
te-am speriat? Credeam ca te-am avertizat!
te-am speriat? Credeam ca te-am avertizat!
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
29 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2