Electrosomatograma

Electrosomatograma
Publicat la data de
Am solicitat informatii despre aceasta noua metoda de diagnosticare mai putin cunoscuta in Romania doctorului Calin Mercea, Medic primar chirurgie generala si oncologica, doctorand in Oncologie.
de Adriana Beldie, Consultant 121, pentru probleme de nutritie

Avand o practica medicala de peste 20 de ani si atestat in Ultrasonografie, Dr. Calin Mercea considera ca “Electrosomatograma este o metoda de investigare deosebit de eficienta care permite atat diagnosticarea disfunctiilor prezente, cat si a celor viitoare. Consultatia consta intr-o examinare rapida, nedureroasa si neinvaziva oferind posibilitatea depistarii dezechilibrelor existente, dar si prevenirea unor posibile imbolnaviri la care este predispus pacientul. Diagnosticul este sigur, iar tratamentul include recomandari bazate atat pe medicatia alopata, cat si pe produse si terapii naturiste.

Metoda este extrem de simpla si nu necesita nici probe de sange, nici radiografii. Diagnosticarea se efectueaza cu ajutorul unui dispozitiv medical performant, Electrosomatograf DDFAO care revolutioneaza tehnicile de diagnosticare si tratament. DDFAO va schimba in viitor practica medicala. Fiabilitatea si precizia sistemului face ca acesta sa fie prezent in numeroase spitale si centre de sanatate din Europa. DDFAO (Dispozitivul medical de Depistare si Diagnostic Functional Asistat de Calculator) este certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei din Romania si Comunitatea Europeana. Nu este pentru prima data cand medicul si aparatura fac corp comun in lupta pentru prevenirea, tratarea bolilor si prelungirea vietii”

Diagnosticarea prin electrosomatograma prezinta numeroase avantaje si ofera informatii valoroase pentru stabilirea unui tratament compatibil cu fiecare pacient. Investigatia se efectueaza cu ajutorul unui dispozitiv performant - Electrosomatograf DDFAO.

Electrosomatograf DDFAO este un dispozitiv de diagnostic de mare precizie, furnizand medicilor si pacientilor deopotriva, rezultate clare, usor de inteles si permitand evaluarea starii noastre de sanatate.
© copyright 121.ro
 
Ti-a placut acest articol?

Da LIKE paginii 121.ro de Facebook!

0 Comentarii
Spune-ti si tu parerea

Stiai ca daca esti logat poti castiga puncte pentru comentarii?

(nu va fi publicat)
Castiga puncte! 1 comentariu
=
10 puncte
codul de validare
(cod verificare)

Parteneri

  • Gett's
  • Green Revolution
  • Casa mea
  • World class
  • Radio lyns
  • Fashion beauty
  • Art Hub
  • Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane
  • Centrul National al Dansului
  • National Photografic
Aboneaza-te